Blog : Films in de zorg

“Mijn droom was om de Bijlmer beter te maken…” Tandartsenpraktijk van het jaar.

“Mijn droom was om de Bijlmer beter te maken…” Tandartsenpraktijk van het jaar.

Midden in de bijlmer, in een flatgebouw waar je het niet zou verwachten, zit tandartsenpraktijk zuid-oost. De praktijk werd genomineerd voor de beste tandartsenpraktijk van Nederland. Eigenaar & tandarts Peter Koelewijn zichzelf belden De Media Brouwerij omdat ze zichzelf moesten laten zien middels een film van 2.00 minuten. We hebben kort gebrainstormt en besloten om niet een standaard promotie film te maken. We wilden middels een voorbeeld kort het hart laten zien achter de praktijk.

We hebben eerder voor tandartspraktijk zuid-oost gefilmd. Deze Micro Documentary voor en over tandartspraktijk Zuid-Oost. De film was doorslaggevend bij de publieksjury voor de verkiezing tandartspraktijk van het jaar 2017.

“Bart houdt er van om functioneringsgesprekken te voeren.. toch Bart?” Met theater Totaal.

“Bart houdt er van om functioneringsgesprekken te voeren.. toch Bart?” Met theater Totaal.

Bij veel grotere bedrijven of organisaties zijn er wel eens van die onderwerpen waarover je al je medewerkers wilt inlichten. Video is daar één van de krachtigste en snelste manieren voor. De standaard interview settings werken echter niet altijd. Ook bij deze film dachten we out of the box en schakelden we wel hele speciale acteurs in. Namelijk van theater totaal. Een theater groep speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking. Wat was het leuk om met deze acteurs samen te werken en wat is het resultaat vrolijk, informatief en toch niet saai!

Voor zorgorganisatie Amerpoort hebben we inmiddels veel mogen betekenen op het gebied van video.