Blog : Events

‘Livestream voor niemand minder dan sinterklaas’

‘Livestream voor niemand minder dan sinterklaas’

Een kort kijkje achter de schermen bij een livestream die we mochten opzetten voor niemand minder dan Sinterklaas. De intocht van sinterkaas in 2020 kon niet doorgaan vanwege de coronacrises. De mensen thuis hadden via de livestream toch een meet & greet met sinterklaas en zijn pieten. Via een directe zoom verbinding was er zelfs interactie met de kinderen. De mensen thuis konden dit allemaal volgen en konden in de chat of whatsapp ook nog vragen insturen.

‘Livestream Album Release concert The Bowery’

‘Livestream Album Release concert The Bowery’

| Een kort kijkje achter de schermen | Wat doe je als je niet met veel mensen in een concertzaal kan om je album te releasen? Juist! Dan doe je dat via de livestream. Voor The Bowery mochten wij de livestream verzorgen van de release van hun album ‘Mountains and Valley’s’.

‘Summercourse Londen’. We zijn voor Loyens & Loeff in verschillende landen en steden geweest om te filmen.

‘Summercourse Londen’. We zijn voor Loyens & Loeff in verschillende landen en steden geweest om te filmen.

Tijdens de summercourse van Loyens & Loeff kunnen rechten studenten een week lang het kantoor leren kennen. Het is hierbij belangrijk dat het kantoor goed uit de verf komt zodat ze de beste studenten aantrekken. Mooie plaatjes schieten deden we in Amsterdam, Rotterdam en Londen. De inhoud is ook belangrijk. Vandaar dat er bij deze film ook twee partners van Loyens & Loeff betrokken zijn.

We duiken bij onze klant Loyens & Loeff  altijd in de wereld van de verzorgde mensen en de juridische taal. Bij De Media Brouwerij is onze juridische kennis inmiddels al flink bijgespijkerd. We zijn voor Loyens & Loeff in verschillende landen en steden geweest om te filmen. Amsterdam, Rotterdam, Parijs, Zurich en Londen. Loyens & Loeff is een gerenommeerd kantoor waar de specialisten adviseren op zowel civiel als fiscaal gebied. Wij mochten als samenwerkingspartner al meerdere video’s voor Loyens & Loeff maken.